photo-1541167760496-1628856ab772

Cum alegem cafeaua potrivita pe gustul nostru

De unde cumpărați cele mai bune boabe de cafea?

Cea mai bună cafea provine de la oameni cărora le pasă de cafea. Și oprește-te pentru o clipă și întreabă-te: cui îi pasă de cafea MAI MULT decât ție?

PRIMUL răspuns este prăjitorii locali. Atunci când cumpărați cafea direct de la un prăjitor local (bun), cumpărați un produs de înaltă calitate, proaspăt prăjit, de la cineva căruia îi pasă. Primul pas pentru a cumpăra cafea bună este să începeți să explorați orice prăjitor din apropiere și să încercați cafeaua lor.

Ce tip de filtru de cafea / filtru de cafea folosiți?

Acesta este un fapt simplu, dar trecut cu vederea în ceea ce privește alegerea boabelor de cafea. Ce metodă de preparare a cafelei veți folosi? Acest lucru va influența foarte mult ce boabe puteți alege.

Ar trebui să vă familiarizați cu stilul de preparare a cafelei pe care îl alegeți și să învățați ce boabe se potrivesc cel mai bine. Iată câteva locuri de unde puteți începe:

Pregătiți cu o presă franceză? Căutați ceva cu o prăjire medie spre închisă pentru o infuzie cu mult corp. Avem o listă cu cele mai bune boabe de cafea pentru presa franceză aici.
Whipping până la o cafea rece? boabe de cafea prăjite ușor, boabe cu aciditate mai mare boabe de origine unică sunt clasa de aur aici. Iată un articol grozav despre cea mai bună cafea pentru prepararea la rece.
Dacă preparați cu o mașină de espresso, trebuie să fiți foarte atenți la boabele pe care le alegeți. Unele, cum ar fi cafeaua italiană, vor avea un gust grozav, altele vor avea un gust groaznic! Iată care sunt cele mai bune boabe pentru espresso.
Iubitor de cafea turnată? Din moment ce nu vei adăuga lapte, caută o boabă frumoasă, exotică, de origine unică, cu note de aromă care te încântă. Această listă cu cele mai bune boabe de cafea pentru cafea turnată este un bun punct de plecare.
Sunteți un fan Aeropress? Iată lista noastră cu cele mai bune cafele pentru Aeropress.
Îți place comoditatea aparatelor de cafea K-cup? Iată unde am enumerat cele mai bune arome de cafea K cup.

Ce arome căutați?

A doua întrebare pe care ar trebui să ți-o pui este una evidentă: ce îți dorești? Unii iubitori de L profunde caută profiluri de arome de cafea cu filtru florale ca de vin, în timp ce alții doresc o „cafea cu gust de cafea”, corpolentă, pământie și puternică, la care pot adăuga lapte.

Anumite preferințe în materie de arome necesită anumite tipuri de boabe de cafea. Iată câteva indicații pentru a vă ajuta să începeți:

Dacă vă doriți arome exotice „ca de vin”, fructate, florale și exotice, asociate de obicei cu cafeaua de turnat, boabele de cafea de origine unică cu prăjire ușoară sunt o alegere excelentă (și nu adăugați lapte!).
Dacă vă doriți ceva mai corpolent, cu un gust foarte asemănător cu cel al cafelei, alegeți o cafea cu prăjire închisă. Iată o listă cu cele mai bune boabe de cafea cu prăjire închisă (se poate adăuga lapte)
Ai poftă de o aromă nebună? Dacă ești genul care bea cafea de la Starbucks, probabil că te-ai bucurat de unele dintre aceste opțiuni de cafea aromatizată.

Leave A Comment